INSTAP NIEUWE LEDEN

Antwerp BMX ondersteunt evenzeer recreanten als licentiehouders in de beoefening van hun lievelingssport.

BMX is een zeer technische en fysieke sport en daarom besteden we veel aandacht aan de inhoud van de trainingen. Op deze manier wordt elk aspect van de sport belicht en ingeoefend. Een training volgt daarom een bepaald schema. Alle trainingen samen van een heel sportjaar vormen één geheel om zo iedereen op zijn niveau een volledige begeleiding te geven.

Eens proberen?
Denk je dat race BMX de sport is die je zoekt en wil je kennismaken met deze sport ? Dan ben je aan het juiste adres bij Antwerp BMX.
Tijdens het BMX seizoen dat loopt van begin maart tot eind oktober organiseren we maandelijks (behalve in juli en augustus) een instapdag voor nieuwe leden. Dan kunnen we een beetje uitleg geven en uw vragen beantwoorden en kan je deelnemen aan de training. Als je na de instapdag de smaak te pakken hebt, dan mag je nog 2 keer meetrainen. Daarna kan je beslissen of je al dan niet wenst in te schrijven bij onze club.

Aanmelden voor een instapdag kan uitsluitend via dit formulier. In functie van het aantal aanvragen ontvang je dan van ons een datum voor een instapdag.

Voorwaarden:

  • Je bent minimum 5 jaar en je kan al vlot fietsen.
  • Je bent niet bang om te vallen met je fiets.
  • Deelname op instapdagen en deelname aan trainingen zonder lidmaatschap is volledig op eigen risico. Je bent immers niet verzekerd voor ongevallen.
  • Er is een ouder aanwezig tijdens de trainingen.

De instapdagen vinden plaats op een donderdag

  • t.e.m. het jaar dat je 12 jaar wordt : 18u30-19u30
  • vanaf het jaar dat je 13 jaar wordt : 19u30-20u30